apartamente regim hotelier bucuresti

email | +40(0)740 011 345
Home Apartamente Apartament Academiei 35
Apartament Academiei 35
Capacitate Harta 4.7/5 Excelent
62 32 42 /zi
Lift
Aragaz
Baie proprie
Cablu TV
Cană electrică
Cuptor cu microunde
Draperii
Ferestre termopan
Fier si masă de călcat
Filtru de cafea
Frigider si congelator
Incălzire
Interfon
LED TV 100 cm
Lenjerie pat & prosoape 100% bumbac
Menaj de 2 ori pe săptamană (schimbare prosoape/lenjerie)
Metrou la 5 minute de mers pe jos
Prăjitor de pâine
Restaurante și baruri la câțiva pași
Supermarket
Uscător de par
Vedere panoramică
Veselă / tacâmuri și ustensile
Zonă de luat masa
Aer condiționat
Bucătărie utilată
Servicii Curățenie
Wi-Fi gratuit
Balcon
Seif - la cerere (cost suplimentar)

Ce spun clienții noștri

5 / 5 Apartamentul este fantastic: renovat, spatios, dormitorul separat este foarte confortabil. Wi-Fi funcționeaz ă foarte bine. Apartamentul e amplasat foarte bine, in centrulșului, pe una dintre străzile principale, dar in același timp este foarte liniștit. Recomand foarte mult celor care cautăconfortul!
Ionut B, Onesti, Romania , 11 august 2019
5 / 5 Există multe facilități disponibile în apartament, care includ televizor LED mare, cu cablu TV, uscător de păr, fier de călcat. Masina de spălat a fost soarte utilă (am inchiriat 10 zile). Pernele erau foarte confortabile. Baia era, de asemenea, foarte mare și curată. Presiunea la duș a fost foarte puternică, ceea ce este un mare plus. Singura problemă pe care am avut-o cu apartamentul au fost lipsa gelului de duș sau șampon – nu uitati să vă aduceți; săpun si hârtie igienică era mai mult decat suficient. Apartamentul este într-o locație fantastică. Este foarte aproape de centru vechi, metrou, magazine, restaurante și puburi. VEDEREA este superbă.
Anca, Romania , 25 martie 2020
1 / 5 Elena este o gazdă minunată. A răspuns repede și ne-a ajutat cu fiecare detaliu. Apartamentul este super, arata mult mai bine in realitate decât în poze. În mod definitiv voi mai sta aici dacă apartamentul va fi liber când voi mai avea nevoie.
Doru, San Remo, Italia , 25 august 2019
5 / 5 Frumos decorat și are toate facilitățile necesare. Vă recomandăm acest loc!
Natasa, Rep. Moldova , 10 decembrie 2019
5 / 5 Este foarte elegant, situat central, aproape de magazine și baruri. Metroul este la 1 minut pe jos. Este decorat cu grijă și oferă tot confortul pe care trebuie să îl aibă un turist în București. Cu siguranță aș sta din nou!
Romulus Bernea, Romania , 29 septembrie 2019
5 / 5 Foarte curat, plăcut si frumos decorat. Multumiri Elenei pentru ca a fost disponibilă cand am avut nevoie de ajutor!
Liviu, Berlin, Germania , 1 aprilie 2020
5 / 5 Apartamentul este foarte liniștit. Foarte aproape de centru vechi. Impecabil și plăcut.
Ion Pop, Baia Mare, Romania , 20 septembrie 2019
5 / 5 Apartamentul este foarte confortabil, linistit. Mulțumiri!
Marilena, Iasi, Romania , 11 ianuarie 2020
4 / 5 Apartament mare, amplasare A +. Servicii foarte bune. Doamna de la curăţenie face o treaba foarte buna. Internetul a mers foarte bine. Nu am apreciat scarile până la lift, in ziua când am sosit din cauza bagajelor. In rest, vă recomandăm foarte mult.
Dan Holon, Eilat, Israel (traducere), 2 februarie 2020
5 / 5 Sedere foarte plăcută. Bucătăria mică, dar complet echipată. Foarte bun "walk-in closet" în dormitor.
Lucia, Vancouver, Canada , 20 ianuarie 2020
5 / 5 Un loc curat, curat, frumos și relaxant. De asemenea, foarte bine amplasat. Ospitalitate desăvarșită. Foarte bun pentru pentru câteva zile sau câteva luni. Așteptăm cu nerăbdare să revenim în curând. Vă mulțumim!
Alexandru Stanca, Elvetia , 30 ianuarie 2020
5 / 5 Apartament elegant și curat, locație perfectă, ușor accesibil, complet echipat. Total recomandat!
Petrut Pavel, Arad, Romania , 22 februarie 2020
5 / 5 Apartamentul este perfect pentru petrecerea catorva zile în București, fiind aproape de tot ceea ce trebuie să vedeți. In Centru Vechi ajungeți în 5 minute. De asemenea, este foarte curat și perfect mobilat. Recomand cu căldură:)
Dragos, Romania , 10 ianuarie 2020
5 / 5 Este un apartament confortabil și curat, cu dotări complete (fier de călcat, masină de spălat, microunde, etc). Acesta este situat chiar in centru, peste drum de Hotel Grand Continental, cu numeroase restaurante aproape și la doar cinci minute de metroul super-eficient și foarte ieftin. Un minimarket deschis pana tarziu e la colt. Clădirea însăși este foarte ingirjita, iar apartamentul a fost modern și foarte sigur. Deși este într-o zonă aglomerată, este foarte bine izolat fonic, e atât de plăcut și liniștit înăuntru. Check-in-ul a fost foarte rapid și Elena ne-a permis un check-out mai târziu, ceea ce a făcut ultima zi mult mai ușoară. Un loc minunat și cu siguranță l-aș rezerva din nou. Mulțumiri!
Camelia, Arad, Romania , 10 aprilie 2020
5 / 5 Apartament mare. Central.
Eliza, Roma, Italia (traducere), 20 decembrie 2019