apartamente regim hotelier bucuresti

email | +40(0)740 011 345

despre noi

Fondata in 1993, agentia noastra de

inchirieri apartamente in regim hotelier

s-a specializat în a oferi clilenților servicii de calitate și apartamente elegante situate NUMAI IN CENTRU, in apropiere de

Piata Universitatii

și

Centrul Istoric

.
bucătărie internațională Clienții noștri se pot aproviziona de la unul din supermarketurile din apropiere și își pot prepara micul dejun sau cina în bucătăriile complet utilate.
Spațiu și confort Apartamentele noastre dispun de sufragerii spațioase dotate cu canapea, masuța de cafea, TV LCD și birou iar dormitoarele au paturi matrimoniale.
Apartamente Calea Victoriei

Ce spun clienții noștri

5 / 5 Excelent, as mai sta din nou! Foarte stilat și confortabil.
Tudor, Portsmouth, UK , 25 iulie 2018
4 / 5 locație excelentă aproape de stația de metrou și de centrul vechi, personal prietenos, garsoniera curata, liniștita și confortabila, caldura functiona afara fiind zapada.
Bogdan Bergstein, Cluj, Romania , 15 martie 2019
4 / 5 Un apartament mare in centrul orașului, chiar la cativa pasi de Hotel Radisson, la 2 minute de mers pe jos fitness și SPA (World Class), la 5 minute de la centru vechi, 2 pasi pana la minimarket Mega Image si o cafenea. Confortabil, nezgomotos, curat, bucătărie moderna, mașină de spălat. Clădire cu lift modern. WiFi rapid. Mi-a plăcut si recomand.
Ioana, Barcelona, Spania , 10 aprilie 2019
5 / 5 Apartament elegant și curat, foarte spațios într-o zonă convenabilă. Elena a răspuns prompt la toate întrebările noastre! Avem de asemenea o mașină și am putut găsi parcare gratuită pe stradă chiar în fața apartamentului. De asemenea, este foarte aproape de cenrtu vechi a orașului, care e foarte bun pentru plimbări și restaurante.
Cristina, Romania , 20 martie 2019
5 / 5 Foarte curat, plăcut si frumos decorat. Multumiri Elenei pentru ca a fost disponibilă cand am avut nevoie de ajutor!
Liviu, Berlin, Germania , 1 octombrie 2018
5 / 5 Foarte bine amplasat în centrul Bucureștiului! De acolo puteți merge practic peste tot pe jos, și în apartament aveți toate condițiile necesare pentru a vă face șederea placută. Patul este extrem de confortabil!
Constantin, Dundee, UK , 15 octombrie 2018
1 / 5 Elena este o gazdă minunată. A răspuns repede și ne-a ajutat cu fiecare detaliu. Apartamentul este super, arata mult mai bine in realitate decât în poze. În mod definitiv voi mai sta aici dacă apartamentul va fi liber când voi mai avea nevoie.
Doru, San Remo, Italia , 25 august 2018
5 / 5 Apartament frumos cu tot ce ai nevoie. In centrul orasului. Totul a fost foarte bine.
Clarisa, Cluj, Romania , 30 noiembrie 2018
5 / 5 Dacă sunteți în căutare de cazare de foarte bună calitate la un preț foarte convenabil, vă recomand această firmă. Veți găsi un apartament curat și liniștit în centrul orașului, cu un personal foarte prietenos. Transportul de la aeroport poate fi rezervat în avans la un cost ok.
Diana Marin, Caltagirone, Italia , 13 februarie 2019
4 / 5 Apartament mare, amplasare A +. Servicii foarte bune. Doamna de la curăţenie face o treaba foarte buna. Internetul a mers foarte bine. Nu am apreciat scarile până la lift, in ziua când am sosit din cauza bagajelor. In rest, vă recomandăm foarte mult.
Dan Holon, Eilat, Israel (traducere), 2 februarie 2019
5 / 5 Apartament elegant și curat, locație perfectă, ușor accesibil, complet echipat. Total recomandat!
Petru Pavel, Arad, Romania , 22 februarie 2019
5 / 5 Apartamentul este foarte frumos si curat. Are toate facilităţile pentru o familie. Este perfect pentru o familie sau un mic grup de prieteni… Locatia este extraordinara. Cinci minute distanţă de centrul vechi şi la distanţă de mers pe jos de orice. Proprietara este dragută, comunicarea a fost foarte şi clară. Recomand cu căldură acest apartament.
Daniel Pavel, Satu-Mare, Romania , 10 octombrie 2018
4 / 5 Situat pe o străduţă linistită, in centrul Bucurestiului. Apartament drăguţ, cu un pat foarte bun. Recomand Buresbista - restaurant bun chiar în apropiere. Nu poţi cere mai mult!
Veronika, Montreal, Canada (traducere), 15 aprilie 2019
5 / 5 Apartament mare. Central.
Eliza, Roma, Italia (traducere), 20 decembrie 2018
5 / 5 Apartamentul este fantastic: renovat, spatios, dormitorul separat este foarte confortabil. Wi-Fi funcționeaz ă foarte bine. Apartamentul e amplasat foarte bine, in centrulșului, pe una dintre străzile principale, dar in același timp este foarte liniștit. Recomand foarte mult celor care cautăconfortul!
Ionut B, Onesti, Romania , 11 august 2018
5 / 5 Apartament foarte frumos decorat, totul de calitate. Personal extrem de amabil. Zona este cea mai buna din Bucuresti.
Sabin, Romania , 15 ianuarie 2019
5 / 5 Totul a fost perfect. management excelent. Multumesc pentru ospitalitate.
Any, Drogheda, Irlanda (traducere), 15 aprilie 2019
5 / 5 Pentru prețul pe care l-am plătit apartamentul a fost fantastic! apartamentul în sine este foarte modern și curat. facilități moderne. bucătărie complet utilată, inclsuiv masină de spalat. pat confortabil. aerul conditionat și apa caldă nu au dat probleme. de asemenea apartamentul se află într-o locație ideală, la mai puțin de 1 minut de centru istoric si Lipscani, unde toate pub-uri / restaurante și magazinele sunt situate. există chiar un magazin non-stop la parter. Voi închiria acest apartament cand voi reveni in București.
Cornel Adomnicai, Inverness, UK , 10 iulie 2018
5 / 5 Totul a fost minunat:) Elena a fost extrem de amabila! Apartamentul mare şi locaţia!!!
Dorin, Brasov, Romania , 1 aprilie 2019
5 / 5 Garsoniera in regim hotelier este frumoasă, calmă și confortabilă, am dormit excelent. Este foarte aproape de centrul istoric din București. Recomand "Paul" – o patiserie/bistro frantuzesc, foarte aproape de garsoniera, care are croisante foarte bune. Personal foarte amabil.
Virginia, Cluj, Romania , 20 februarie 2019