apartamente regim hotelier bucuresti

email | +40(0)740 011 345

despre noi

Fondata in 1993, agentia noastra de

inchirieri apartamente in regim hotelier

s-a specializat în a oferi clilenților servicii de calitate și apartamente elegante situate NUMAI IN CENTRU, in apropiere de

Piata Universitatii

și

Centrul Istoric

.
bucătărie internațională Clienții noștri se pot aproviziona de la unul din supermarketurile din apropiere și își pot prepara micul dejun sau cina în bucătăriile complet utilate.
Spațiu și confort Apartamentele noastre dispun de sufragerii spațioase dotate cu canapea, masuța de cafea, TV LCD și birou iar dormitoarele au paturi matrimoniale.
Apartamente Calea Victoriei

Ce spun clienții noștri

5 / 5 Mi-au placut dimensiunile apartamentului, living-ul are tot ce ar fi nevoie: birou, o mica zona de dining, si zona de zi. Bucataria foarte mare si bine dotata. Foarte liniste in tot apartamentul, avand vederea catre curtea interioara. Cnetru vechi e la cativa pasi. Recomad. Si recomand si restaurantul "La placinte", chiar in fata blocului.
Tiberiu Pantea, Liverpool, UK , 12 decembrie 2018
5 / 5 Nu am gasit nimic negative in apartament. Totul conform descrierii. Aproape de orice: metrou, Centru Vechi, Piața Univesitate. Chiar si Piața Unirii e foarte aproape, cam 7 minute de mers pe jos, nu se merită luat metroul până acolo.
Neni Antonov, Ruse, Bulgaria , 28 decembrie 2018
4 / 5 Locație bună. Foarte aproape de centrul vechi, restaurante bune aproape. Apartamentul este frumos, doar să nu uitați că există o cameră de dormit și un salon, deci nu este un apartament cu 2 dormitoare. Mulțumesc pentru filtrul de cafea.
Samuel, Israel (traducere), 9 noiembrie 2018
4 / 5 Apa nu a avut presiune la dus intr-o zi , erau numai doua furculite la bucatarie si lipseau si canile, dar per total bine.
Dumitrescu Virgil, Napoli, Italia , 29 noiembrie 2018
4 / 5 Amplasare excelentă. Confortabil. Patul şi duşul au fost bune. Sufrageria putin întunecoasă. Preţ foarte bun pentru calitatea oferită. Personalul foarte amabil.
Florentina, Milano, Italia , 15 ianuarie 2019
5 / 5 Există multe facilități disponibile în apartament, care includ televizor LED mare, cu cablu TV, uscător de păr, fier de călcat. Masina de spălat a fost soarte utilă (am inchiriat 10 zile). Pernele erau foarte confortabile. Baia era, de asemenea, foarte mare și curată. Presiunea la duș a fost foarte puternică, ceea ce este un mare plus. Singura problemă pe care am avut-o cu apartamentul au fost lipsa gelului de duș sau șampon – nu uitati să vă aduceți; săpun si hârtie igienică era mai mult decat suficient. Apartamentul este într-o locație fantastică. Este foarte aproape de centru vechi, metrou, magazine, restaurante și puburi. VEDEREA este superbă.
Anca, Romania , 25 martie 2019
5 / 5 In centru, aproape de tot. Este si parcare pe Str Academiei, in spatele Teatrului Odeon, care e chiar langa bloc. Un minimarket bine aprovizionat foarte aproape. Internet-ul rapid.
Cristiana, Satu Mare, Romania , 5 mai 2018
5 / 5 Frumos decorat și are toate facilitățile necesare. Vă recomandăm acest loc!
Natasa, Rep. Moldova , 10 decembrie 2018
5 / 5 Apartamentul este exact ca în poze! Totul este foarte curat şi frumos. Locaţia este prefectă, la 10 minute de mers pe jos de centrul oraşului şi la 2 minute de staţia de metrou Universităţii. Elena e foarte amabilă.Voi recomanda apartamentul cu siguranţă la prieteni si familie! Şederea noastră acolo a fost excelentă.
Doron, USA (traducere), 8 martie 2019
5 / 5 Foarte curat, plăcut si frumos decorat. Multumiri Elenei pentru ca a fost disponibilă cand am avut nevoie de ajutor!
Liviu, Berlin, Germania , 1 octombrie 2018
5 / 5 Exact ca in descrierea de pe site. Foarte bine utilat, nu lipsea nimic. Apartamentul este foarte mare, cu balcon mare si vedere excelentă spre Calea Victoriei si Centru Vechi. E foarte liniștit. Preţul e foarte convenabil.
Alina, Annecy, Franta , 2 decembrie 2018
5 / 5 An inchiriat pentru 7 nopti si am fost foarte incantata de garsoniera, care e de preferat unei camere de hotel. Foarte spatioasa si eleganta, am apreciat foarte mult impartirea camerei, o zona de dormit, cu un pat matrimonial foarte confortabil, si o zona de zi: canapea, masuta de cafea si televizor mare. Ca si bonus: balconul mare care da spre o curte interioara cu copaci si linistea asigurata de vederea pe spate. Se ajunge foarte usor de la aeroport, cu 783 si de la Universitate se mai merge foarte putin pe jos. Locatia e superba: 2 minute pana la metrou si un minut pe jos pana in Centru Vechi. Curatenia – nimic de comentat; comunicarea prin email si telefon/WhatsApp ireprosabila.
Clara P., Timisoara, Romania , 10 august 2018
5 / 5 Apartament foarte frumos decorat, totul de calitate. Personal extrem de amabil. Zona este cea mai buna din Bucuresti.
Sabin, Romania , 15 ianuarie 2019
5 / 5 Studioul este situat langa centru vechi, unde totul este ușor accesibil 24/7. Fiind atat de central, singura dată când am folosit servicii de transport a fost de la și la aeroport (deși transportul public este la 2 minute distanță). Apartamentul a fost curat și confortabil cu tot ce ai avea nevoie. Elena a fost disponibilă de fiecare data cand am sunat-o. De asemenea, ne-a cazat și a organizat transferul de la aeroport. În general, am fost foarte mulțumiți. Mulțumesc Elena!
Eliezer Pedersen, San Francisco, USA (traducere), 19 aprilie 2019
5 / 5 Totul a fost minunat:) Elena a fost extrem de amabila! Apartamentul mare şi locaţia!!!
Dorin, Brasov, Romania , 1 aprilie 2019
5 / 5 Apartament elegant și curat, locație perfectă, ușor accesibil, complet echipat. Total recomandat!
Petru Pavel, Arad, Romania , 22 februarie 2019
4 / 5 Are vederea catre bulevard, insa nu este zgomotos, pentru ca există ferestre cu protectie fonică, inca cred că vara deschiderea ferestrelor ar fi o mică problemă. Am dormit foarte bine. Apartament confortabil, modern, cu 1 dormitor, cu toate cele necesare în bucătărie (microunde, veselă, masină de cafea, cană electrică, etc), TV, de asemenea, Elena foarte drăguță, chiar dacă m stat să ne astepte mai mult de o oră. Locație excelentă. Cu siguranță am închiria aici din nou. Recomand.
Azriel Svarberg, Tel-Aviv, Israel (traducere), 29 octombrie 2018
5 / 5 Foarte bine amplasat în centrul Bucureștiului! De acolo puteți merge practic peste tot pe jos, și în apartament aveți toate condițiile necesare pentru a vă face șederea placută. Patul este extrem de confortabil!
Constantin, Dundee, UK , 15 octombrie 2018
4 / 5 Apartament foarte bun. Am găsit chiar şi un loc de parcare.
Alex, Romania , 25 martie 2019
5 / 5 Tocmai m-am intors dintr-un weekend in Bucuresti si am fost foarte mulţumit de acest apartament. Poziţia este ideală - am mers la Teatrul Național și la Operă, am luat masa în Centru Vechi și am folosit metroul din apropiere. Apartamentul a fost confortabil, personalul foarte plăcut. Aș fi foarte bucuros să mai stau aici din nou. Mulțumesc.
Victor, Paris, Franța , 5 martie 2019