apartamente regim hotelier bucuresti

email | +40(0)740 011 345

despre noi

Fondata in 1993, agentia noastra de

inchirieri apartamente in regim hotelier

s-a specializat în a oferi clilenților servicii de calitate și apartamente elegante situate NUMAI IN CENTRU, in apropiere de

Piata Universitatii

și

Centrul Istoric

.
bucătărie internațională Clienții noștri se pot aproviziona de la unul din supermarketurile din apropiere și își pot prepara micul dejun sau cina în bucătăriile complet utilate.
Spațiu și confort Apartamentele noastre dispun de sufragerii spațioase dotate cu canapea, masuța de cafea, TV LCD și birou iar dormitoarele au paturi matrimoniale.
Apartamente Calea Victoriei

Ce spun clienții noștri

5 / 5 Amplasat foarte bine; luminozitate mare in apartament, dar draperii blackout excelente; şifonier amplu; foarte spaţios pentru două persoane, si bine echipat. Fierul de calcat si uscătorul de păr au fost foarte utile.
Amplasat foarte bine, Romania , 2 aprilie 2018
5 / 5 frumos, liniștit, curat și confortabil. Preferam o bucătărie separată, și nu open-space.
Roni, Palermo, Italia (traducere), 1 decembrie 2017
4 / 5 Amplasare excelentă. Confortabil. Patul şi duşul au fost bune. Sufrageria putin întunecoasă. Preţ foarte bun pentru calitatea oferită. Personalul foarte amabil.
Florentina, Milano, Italia , 15 ianuarie 2018
4 / 5 locație excelentă aproape de stația de metrou și de centrul vechi, personal prietenos, garsoniera curata, liniștita și confortabila, caldura functiona afara fiind zapada.
Bogdan Bergstein, Cluj, Romania , 15 martie 2018
5 / 5 Apartamentul este exact ca în poze! Totul este foarte curat şi frumos. Locaţia este prefectă, la 10 minute de mers pe jos de centrul oraşului şi la 2 minute de staţia de metrou Universităţii. Elena e foarte amabilă.Voi recomanda apartamentul cu siguranţă la prieteni si familie! Şederea noastră acolo a fost excelentă.
Doron, USA (traducere), 8 martie 2018
4 / 5 Locatia a fost fantastică, am putut merge in toate locurile pe jos. Patul a fost foarte confortabil, iar apartamentul a fost foarte bine echipat, cu totul de calitate. Personalul de la birou a fost de mare ajutor, iar doamna de la curăţenie a fost foarte profesionistă (am stat 14 zile). Singurul lucru negativ: la sosire se simţea un miros de condimente asiatice, dar ni s-a explicat ca clientul anterior era asiatic si gătise; partea bună este ca datorită parfumantului de cameră, a disparut după cateva zile.
Lorena Schiveanu, Danemarca , 10 februarie 2018
5 / 5 Apartamentul este perfect pentru petrecerea catorva zile în București, fiind aproape de tot ceea ce trebuie să vedeți. In Centru Vechi ajungeți în 5 minute. De asemenea, este foarte curat și perfect mobilat. Recomand cu căldură:)
Dragos, Romania , 10 ianuarie 2018
5 / 5 Apartamentul este fantastic: renovat, spatios, dormitorul separat este foarte confortabil. Wi-Fi funcționeaz ă foarte bine. Apartamentul e amplasat foarte bine, in centrulșului, pe una dintre străzile principale, dar in același timp este foarte liniștit. Recomand foarte mult celor care cautăconfortul!
Ionut B, Onesti, Romania , 11 august 2017
5 / 5 Apartamentul este foarte confortabil, linistit. Mulțumiri!
Marilena, Iasi, Romania , 11 ianuarie 2018
5 / 5 WiFi-ul nu funcționa cand am ajuns, dar s-a remediat problema intr-o ora. De fapt, nici nu a fost o problemă. Locație excelentă, apartament confortabil, ușor de găsit pentru a obține cheia. Răspunsuri rapide de la personalul firmei:) Vedere frumoasă la oraș de la balcon.
Azriel Benowitz, Haifa, Israel (traducere), 20 martie 2018
5 / 5 An inchiriat pentru 7 nopti si am fost foarte incantata de garsoniera, care e de preferat unei camere de hotel. Foarte spatioasa si eleganta, am apreciat foarte mult impartirea camerei, o zona de dormit, cu un pat matrimonial foarte confortabil, si o zona de zi: canapea, masuta de cafea si televizor mare. Ca si bonus: balconul mare care da spre o curte interioara cu copaci si linistea asigurata de vederea pe spate. Se ajunge foarte usor de la aeroport, cu 783 si de la Universitate se mai merge foarte putin pe jos. Locatia e superba: 2 minute pana la metrou si un minut pe jos pana in Centru Vechi. Curatenia – nimic de comentat; comunicarea prin email si telefon/WhatsApp ireprosabila.
Clara P., Timisoara, Romania , 10 august 2017
5 / 5 Mi-au placut dimensiunile apartamentului, living-ul are tot ce ar fi nevoie: birou, o mica zona de dining, si zona de zi. Bucataria foarte mare si bine dotata. Foarte liniste in tot apartamentul, avand vederea catre curtea interioara. Cnetru vechi e la cativa pasi. Recomad. Si recomand si restaurantul "La placinte", chiar in fata blocului.
Tiberiu Pantea, Liverpool, UK , 12 decembrie 2017
4 / 5 Apartament foarte bun. Am găsit chiar şi un loc de parcare.
Alex, Romania , 25 martie 2018
5 / 5 Există multe facilități disponibile în apartament, care includ televizor LED mare, cu cablu TV, uscător de păr, fier de călcat. Masina de spălat a fost soarte utilă (am inchiriat 10 zile). Pernele erau foarte confortabile. Baia era, de asemenea, foarte mare și curată. Presiunea la duș a fost foarte puternică, ceea ce este un mare plus. Singura problemă pe care am avut-o cu apartamentul au fost lipsa gelului de duș sau șampon – nu uitati să vă aduceți; săpun si hârtie igienică era mai mult decat suficient. Apartamentul este într-o locație fantastică. Este foarte aproape de centru vechi, metrou, magazine, restaurante și puburi. VEDEREA este superbă.
Anca, Romania , 25 martie 2018
5 / 5 Apartament situat central. Este frumos, liniștit, curat și confortabil și la câțiva pași de principalele atracții turistice. Se află la 5 minute de mers pe jos de metrou, stația Universitate și restaurante. Vă recomand foarte mult.
Paula, Romania , 10 februarie 2018
3 / 5 Foarte curat, dotat, bine situat, confortabil, foarte cald. Pe partea negativă: pe scara blocului mirosea neplăcut in unele zile.
David, Romania , 9 septembrie 2017
5 / 5 Apartament frumos cu tot ce ai nevoie. In centrul orasului. Totul a fost foarte bine.
Clarisa, Cluj, Romania , 30 noiembrie 2017
5 / 5 Totul a fost bine! Curat, central, dar nu zgomotos, modern, are tot ce e necesar, chiar şi o maşină de spălat, iar aerul condiţionat raceşte bine! Sejur minunat în centrul Bucureştiului, chiar lângă staţia de metrou de la Universitate. Singura sugetie: nişte boluri pentru cereale in bucătărie.
Adriana, Toronto, Canada , 20 august 2017
5 / 5 -apartamentul fiind situat in centru, intre Piata Universităţii, Piaţa Romană si Sala Palatului a fost alegerea perfectă! -etajul 1 cu lift -am fost surprins cat de linişte este tot timpul, fiind atât de central
Paul Danea, Romania , 29 martie 2018
5 / 5 Apartament elegant și curat, locație perfectă, ușor accesibil, complet echipat. Total recomandat!
Petru Pavel, Arad, Romania , 22 februarie 2018