apartamente regim hotelier bucuresti

apartamente regim hotelier bucuresti

email | +40(0)740 011 345 |

despre noi

Fondata in 1993, agentia noastra de inchirieri apartamente in regim hotelier s-a specializat în a oferi clilenților servicii de calitate și apartamente elegante situate NUMAI IN CENTRU, in apropiere de Piata Universitatii și Centrul Istoric.
bucătărie internațională Clienții noștri se pot aproviziona de la unul din supermarketurile din apropiere și își pot prepara micul dejun sau cina în bucătăriile complet utilate.
Spațiu și confort Apartamentele noastre dispun de sufragerii spațioase dotate cu canapea, masuța de cafea, TV LCD și birou iar dormitoarele au paturi matrimoniale.
Apartamente Calea Victoriei

Ce spun oaspeții noștri

4 / 5 Cazare foarte bună la un preţ rezonabil.
Pavel, Romania , 8 ianuarie 2024
5 / 5 Ne-am simtit minunat, intr-un loc primitor, in mijlocul Bucurestiului in sectorul 1. Centru Vechi este foarte aproape. Foarte comod. Garsoniera este foarte frumos amenajata.
Sandra, Londra, UK , 8 ianuarie 2024
5 / 5 Apartamentul este perfect pentru petrecerea catorva zile în București, fiind aproape de tot ceea ce trebuie să vedeți. In Centru Vechi ajungeți în 5 minute. De asemenea, este foarte curat și perfect mobilat. Recomand cu căldură:)
Dragos, Romania , 10 ianuarie 2024
5 / 5 Apartamentul este foarte confortabil, linistit. Mulțumiri!
Marilena, Iasi, Romania , 11 ianuarie 2024
5 / 5 Apartament central. Mi-a placut foarte mult cum este decorat. Multa lumina. Un loc cu energie pozitiva. :)
Catalin, Suedia , 15 ianuarie 2024
5 / 5 Apartament foarte frumos decorat, totul de calitate. Personal extrem de amabil. Zona este cea mai buna din Bucuresti.
Sabin, Romania , 15 ianuarie 2024
4 / 5 Amplasare excelentă. Confortabil. Patul şi duşul au fost bune. Sufrageria putin întunecoasă. Preţ foarte bun pentru calitatea oferită. Personalul foarte amabil.
Florentina, Milano, Italia , 15 ianuarie 2024
5 / 5 Apartamentul este mare, curat și într-o poziție bună, în centrul orașului.
Nicoleta, Craiova, Romania , 16 ianuarie 2024
5 / 5 Cazare foarte bună. Curăţenie exemplară. Ultracentral. Preţ foarte bun.
Silvia, Mantua, Italia , 19 ianuarie 2024
5 / 5 Sedere foarte plăcută. Bucătăria mică, dar complet echipată. Foarte bun "walk-in closet" în dormitor.
Lucia, Vancouver, Canada , 20 ianuarie 2024
5 / 5 Apartament foarte frumos si foarte curat, bine pozitionat in centru, bucatarie complet echipata, baia cam mica dar suficienta. 1min până in centru vechi, 2min până la stația de metrou și 3min la stația de autobuz (pentru a lua 783 catre aeroport). A fost foarte util fierul de calcat si uscatorul de par. Singura plangere: Internet-ul nu a functionat cateva ore intr-o zi, s-ar parea ca era o problema cu furnizorul.
Dumitru, Londra, UK , 29 ianuarie 2024
5 / 5 Un loc curat, curat, frumos și relaxant. De asemenea, foarte bine amplasat. Ospitalitate desăvarșită. Foarte bun pentru pentru câteva zile sau câteva luni. Așteptăm cu nerăbdare să revenim în curând. Vă mulțumim!
Alexandru Stanca, Elvetia , 30 ianuarie 2024
4 / 5 Apartament mare, amplasare A +. Servicii foarte bune. Doamna de la curăţenie face o treaba foarte buna. Internetul a mers foarte bine. Nu am apreciat scarile până la lift, in ziua când am sosit din cauza bagajelor. In rest, vă recomandăm foarte mult.
Dan Holon, Eilat, Israel , 2 februarie 2024
5 / 5 Chiar în centrul oraşului, aproape de staţia de autobuz pentru aeroport, şi, în general, un loc minunat pentru a sta pe termen scurt.
Cornel, UK , 2 februarie 2024
5 / 5 Locatia a fost foarte buna, iar apartamentul a fost foarte curat si bine utilat.
Daniel Lascau, Iasi, Romania , 2 februarie 2024
4 / 5 Locatia a fost fantastică, am putut merge in toate locurile pe jos. Patul a fost foarte confortabil, iar apartamentul a fost foarte bine echipat, cu totul de calitate. Personalul de la birou a fost de mare ajutor, iar doamna de la curăţenie a fost foarte profesionistă (am stat 14 zile). Singurul lucru negativ: la sosire se simţea un miros de condimente asiatice, dar ni s-a explicat ca clientul anterior era asiatic si gătise; partea bună este ca datorită parfumantului de cameră, a disparut după cateva zile.
Lorena Schiveanu, Danemarca , 10 februarie 2024
3 / 5 Locatie foarte buna, exact langa Hotelul Intercontinental, la care are si vedere garsoniera. Curatenie este ok. Garsoneira are tot ce ii trebuie. Niste papuci de unica folosinta la baie ar fi de recomandat, precum si o sticla de apa plata in frigider, ca sa poti face o cafea fara sa te duci la magazin sa cumperi apa.
Ioana, Viena, Austria , 10 februarie 2024
5 / 5 Apartament situat central. Este frumos, liniștit, curat și confortabil și la câțiva pași de principalele atracții turistice. Se află la 5 minute de mers pe jos de metrou, stația Universitate și restaurante. Vă recomand foarte mult.
Paula, Romania , 10 februarie 2024
5 / 5 Nu am avut așteptări foarte mari din cauza prețului scăzut (in exact aceeasi zonă orice hotel costă in jur de 100 Euro/noapte), dar am fost mai mult decât plăcut surprinși. Apartament mare, bucătărie modernă, cu tot ce ți-ai dori, Personalul a fost, de asemenea, foarte drăguț și de ajutor. Recomand. De asemenea, este faorte bine situat și aproape de centrul vechi. Parcul Cișmigiu este foarte aproape, un adevărat bonus!
Aleaxndru, London, Canada , 10 februarie 2024
5 / 5 Dacă sunteți în căutare de cazare de foarte bună calitate la un preț foarte convenabil, vă recomand această firmă. Veți găsi un apartament curat și liniștit în centrul orașului, cu un personal foarte prietenos. Transportul de la aeroport poate fi rezervat în avans la un cost ok.
Diana Marin, Caltagirone, Italia , 13 februarie 2024