apartamente regim hotelier bucuresti

email | +40(0)740 011 345

despre noi

Fondata in 1993, agentia noastra de

inchirieri apartamente in regim hotelier

s-a specializat în a oferi clilenților servicii de calitate și apartamente elegante situate NUMAI IN CENTRU, in apropiere de

Piata Universitatii

și

Centrul Istoric

.
bucătărie internațională Clienții noștri se pot aproviziona de la unul din supermarketurile din apropiere și își pot prepara micul dejun sau cina în bucătăriile complet utilate.
Spațiu și confort Apartamentele noastre dispun de sufragerii spațioase dotate cu canapea, masuța de cafea, TV LCD și birou iar dormitoarele au paturi matrimoniale.
Apartamente Calea Victoriei

Ce spun clienții noștri

5 / 5 An inchiriat pentru 7 nopti si am fost foarte incantata de garsoniera, care e de preferat unei camere de hotel. Foarte spatioasa si eleganta, am apreciat foarte mult impartirea camerei, o zona de dormit, cu un pat matrimonial foarte confortabil, si o zona de zi: canapea, masuta de cafea si televizor mare. Ca si bonus: balconul mare care da spre o curte interioara cu copaci si linistea asigurata de vederea pe spate. Se ajunge foarte usor de la aeroport, cu 783 si de la Universitate se mai merge foarte putin pe jos. Locatia e superba: 2 minute pana la metrou si un minut pe jos pana in Centru Vechi. Curatenia – nimic de comentat; comunicarea prin email si telefon/WhatsApp ireprosabila.
Clara P., Timisoara, Romania , 10 august 2019
5 / 5 Nu am avut așteptări foarte mari din cauza prețului scăzut (in exact aceeasi zonă orice hotel costă in jur de 100 Euro/noapte), dar am fost mai mult decât plăcut surprinși. Apartament mare, bucătărie modernă, cu tot ce ți-ai dori, Personalul a fost, de asemenea, foarte drăguț și de ajutor. Recomand. De asemenea, este faorte bine situat și aproape de centrul vechi. Parcul Cișmigiu este foarte aproape, un adevărat bonus!
Aleaxndru, London, Canada , 10 februarie 2019
5 / 5 Cazare foarte bună. Curăţenie exemplară. Ultracentral. Preţ foarte bun.
Silvia, Mantua, Italia (traducere), 19 ianuarie 2019
4 / 5 Apartamentul Cellini 4 este bine situat. Metroul in fata blocului. Max 5 min mers pe jos de centru vechi. Doar 18 km de aeroport. Are vedere spre Intercontinental si boulevard, dar e liniștit, și aerul condiționat a funcționat perfect in sufragerie, cel din dormitor nu mergea.
Mircea Blagu, Ramnicu-Sarat, Romania , 25 august 2018
5 / 5 Un apartament foarte placut pe care il recomandam cu placere: bine pozitionat, frumos decorat, cu toate dotarile necesare sederii, curat. Pacat ca am stat numai 2 zile. Vom reveni cu siguranta.
Carmen, Romania , 20 martie 2019
5 / 5 frumos, liniștit, curat și confortabil. Preferam o bucătărie separată, și nu open-space.
Roni, Palermo, Italia (traducere), 1 decembrie 2018
4 / 5 Angajati prietenosi. Locație foarte bună. Satisfăcut de curățenie. Apartamentul foarte frumos si modern.
Tudor Stanescu, Iasi, Romania , 5 septembrie 2018
4 / 5 Locatia foarte faina si apartamentul foarte bun. Din pacate nu ofera mic dejun.
Alex, Romania , 25 iunie 2019
5 / 5 Apartamentul este foarte confortabil, linistit. Mulțumiri!
Marilena, Iasi, Romania , 11 ianuarie 2019
4 / 5 Am închiriat pentru 2 nopți și totul e fost foarte bine. Foarte central, liniștit si curat. Comunicare bună. Voi mai închiria. Mulțumiri!
Mirela, Ennis, Ireland , 8 octombrie 2018
5 / 5 Acest apartament a fost una dintre cele mai bune decizii pentru călătoria noastră în București. Elena ne-a ajutat și a răspuns la orice întrebare am avut - înainte și în timpul vizitei noastre. Întotdeauna a răspuns detaliat, oferind toate informațiile de care am avut nevoie și multe altele. Apartamentul avea tot ce aveam nevoie: de la uscător de păr la mașină de spălat. Vizitând Bucureștiul pentru prima dată, a fost perfectă poziţia în centru. Mulțumesc Elena! (Brian – am stat cu soția mea și un copil mic)
Brian Chetreanu, Boston, USA , 10 mai 2019
5 / 5 Atat calitatea servicilor, cat si garsoniera foarte bine amenajata si dichisita m-au surprins in mod placut! Cu siguranta voi reveni.
Elena Gaman, Ias, Romania , 1 octombrie 2018
4 / 5 Amplasare excelentă. Confortabil. Patul şi duşul au fost bune. Sufrageria putin întunecoasă. Preţ foarte bun pentru calitatea oferită. Personalul foarte amabil.
Florentina, Milano, Italia , 15 ianuarie 2019
5 / 5 Nu am mai folosit pana acum regim hotelier si sunt uimita ce solutie buna de cazare este. Apartamentul are doua camere, dormitorul cu mult spatiu de depoziatre, baie mare si bucatarie complet utilata si dotata. Amplasarea e de 10, langa Centru Vechi, metrou si Universitate. Foarte curat, miroasea totul a nou. De pret nu mai vorbesc - o fractie din cat costa un hotel in centrul Bucurestiului, plus mult mai mult confort. De acum stiu ce voi folosi pentru cazare, si nu numai in Romania. Multumesc!
Marianne, Franta , 21 august 2019
3 / 5 Foarte curat, dotat, bine situat, confortabil, foarte cald. Pe partea negativă: pe scara blocului mirosea neplăcut in unele zile.
David, Romania , 9 septembrie 2018
5 / 5 Nu am gasit nimic negative in apartament. Totul conform descrierii. Aproape de orice: metrou, Centru Vechi, Piața Univesitate. Chiar si Piața Unirii e foarte aproape, cam 7 minute de mers pe jos, nu se merită luat metroul până acolo.
Neni Antonov, Ruse, Bulgaria , 28 decembrie 2018
5 / 5 Pentru prețul pe care l-am plătit apartamentul a fost fantastic! apartamentul în sine este foarte modern și curat. facilități moderne. bucătărie complet utilată, inclsuiv masină de spalat. pat confortabil. aerul conditionat și apa caldă nu au dat probleme. de asemenea apartamentul se află într-o locație ideală, la mai puțin de 1 minut de centru istoric si Lipscani, unde toate pub-uri / restaurante și magazinele sunt situate. există chiar un magazin non-stop la parter. Voi închiria acest apartament cand voi reveni in București.
Cornel Adomnicai, Inverness, UK , 10 iulie 2019
5 / 5 Apartamentul este foarte liniștit. Foarte aproape de centru vechi. Impecabil și plăcut.
Ion Pop, Baia Mare, Romania , 20 septembrie 2018
5 / 5 Apartament elegant și curat, foarte spațios într-o zonă convenabilă. Elena a răspuns prompt la toate întrebările noastre! Avem de asemenea o mașină și am putut găsi parcare gratuită pe stradă chiar în fața apartamentului. De asemenea, este foarte aproape de cenrtu vechi a orașului, care e foarte bun pentru plimbări și restaurante.
Cristina, Romania , 20 martie 2019
4 / 5 Elena este foarte amabilă și agreabilă. Apartamentul este foarte aproape de restaurante și baruri. Foarte curat
Alexander Blinderman, Munchen, Germania (traducere), 16 martie 2019