apartamente regim hotelier bucuresti

email | +40(0)740 011 345

despre noi

Fondata in 1993, agentia noastra de

inchirieri apartamente in regim hotelier

s-a specializat în a oferi clilenților servicii de calitate și apartamente elegante situate NUMAI IN CENTRU, in apropiere de

Piata Universitatii

și

Centrul Istoric

.
bucătărie internațională Clienții noștri se pot aproviziona de la unul din supermarketurile din apropiere și își pot prepara micul dejun sau cina în bucătăriile complet utilate.
Spațiu și confort Apartamentele noastre dispun de sufragerii spațioase dotate cu canapea, masuța de cafea, TV LCD și birou iar dormitoarele au paturi matrimoniale.
Apartamente Calea Victoriei

Ce spun clienții noștri

4 / 5 Are vederea catre bulevard, insa nu este zgomotos, pentru ca există ferestre cu protectie fonică, inca cred că vara deschiderea ferestrelor ar fi o mică problemă. Am dormit foarte bine. Apartament confortabil, modern, cu 1 dormitor, cu toate cele necesare în bucătărie (microunde, veselă, masină de cafea, cană electrică, etc), TV, de asemenea, Elena foarte drăguță, chiar dacă m stat să ne astepte mai mult de o oră. Locație excelentă. Cu siguranță am închiria aici din nou. Recomand.
Azriel Svarberg, Tel-Aviv, Israel (traducere), 29 octombrie 2019
5 / 5 Zona foarte bună si condițiile din cameră excelente. Curățenie impecabilă. Merita toti banii. Față de o cameră de hotel, e super bine!
Dorin, Cluj-Napoca, Romania , 1 decembrie 2019
5 / 5 Poziție excelentă in centru, aproape de metrou si centru vechi! Apartamentul foarte curat si linistit, patul confortabil și serviciul de curățenie foarte bun. Foarte bun raport calitate/pret.
Loredana, Romania , 27 septembrie 2019
4 / 5 Angajati prietenosi. Locație foarte bună. Satisfăcut de curățenie. Apartamentul foarte frumos si modern.
Tudor Stanescu, Iasi, Romania , 5 septembrie 2019
5 / 5 Apartament elegant și curat, locație perfectă, ușor accesibil, complet echipat. Total recomandat!
Petrut Pavel, Arad, Romania , 22 februarie 2020
5 / 5 o unitate de cazare care ne-a depasit asteptarile.Locatia a fost foarte buna , aproape de statia de metrou si langa centru istoric.curatenie impecabila.personalul foarte amabil.apartamentul arata mult mai bine decat multe hoteluri din tara noastra.totul a fost absolut minunat.sigur ne vom mai caza acolo si pe viitor
Mihai, Romania , 3 octombrie 2019
5 / 5 Ne-am simtit minunat, intr-un loc primitor, in mijlocul Bucurestiului in sectorul 1. Centru Vechi este foarte aproape. Foarte comod. Garsoniera este foarte frumos amenajata.
Sandra, Londra, UK , 8 ianuarie 2020
5 / 5 Locatia este nemaipomenita, ca vii cu treburi in Bucuresti sau numai de placere. Metroul foarte aproape, centrul vechi la cativa pasi – chiar si seara daca ai putin timp liber, ai de unde alege un restaurant pentru cina. Am inchiriat garsoniera pentru 4 zile: totul a fost foarte bine, exceptand scurgerea de pardoseala din baie, care parea infundata; plus ca mirosea a canalizare. Am sunat la firma si a doua zi era remediata problema. Totul este de foarte bun gust in garsoniera, bucataria extrem de utila pentru o cafea/incalzit ceva la microunde.
Adumitresei C, Romania , 18 iulie 2019
5 / 5 Mi-a plăcut totul😊...garsoniera mare, miroase a nou, design șic, patul confortabil, este frigider, fierbător de apă, uscător de păr, fier de călcat. Am remarcat și apreciez că sunt foarte atenți la detalii(ex.hartie igienică de calitate, săpun lichid foarte bun😉). Mulțumesc din suflet! Recomand cu mare drag!
Iuliana-Ecaterina, Roma, Italia , 25 septembrie 2019
5 / 5 Foarte bine amplasat în centrul Bucureștiului! De acolo puteți merge practic peste tot pe jos, și în apartament aveți toate condițiile necesare pentru a vă face șederea placută. Patul este extrem de confortabil!
Constantin, Dundee, UK , 15 octombrie 2019
5 / 5 Amplasat foarte bine; luminozitate mare in apartament, dar draperii blackout excelente; şifonier amplu; foarte spaţios pentru două persoane, si bine echipat. Fierul de calcat si uscătorul de păr au fost foarte utile.
Amplasat foarte bine, Romania , 2 aprilie 2020
5 / 5 Totul a fost excelent: apartament, dotari, bucatarie, dormitor, liniste, locatie, pret.
Miron, Milanoa, Italia , 5 iunie 2019
5 / 5 Totul a fost perfect. management excelent. Multumesc pentru ospitalitate.
Any, Drogheda, Irlanda (traducere), 15 aprilie 2020
4 / 5 Singura plângere, deși nu e vina firmei: sunt alergic si m-a deranjat odorizantul de camera - a durat cam o oră până am aerisit. In rest totul a fost perfect - ca acasă.
Mircea P, Romania , 3 septembrie 2019
5 / 5 -apartamentul fiind situat in centru, intre Piata Universităţii, Piaţa Romană si Sala Palatului a fost alegerea perfectă! -etajul 1 cu lift -am fost surprins cat de linişte este tot timpul, fiind atât de central
Paul Danea, Romania , 29 martie 2020
5 / 5 Sederea mea aici a fost excelentă, apartament de lux, servicii excelente şi locaţie în centrul oraşului. Apartament minunat, saltea de bună calitate, şi foarte curat. Vă recomandăm insistent!
Manuela Adomnicai, Spania , 10 octombrie 2019
5 / 5 Totul a fost minunat:) Elena a fost extrem de amabila! Apartamentul mare şi locaţia!!!
Dorin, Brasov, Romania , 1 aprilie 2020
5 / 5 Apartament situat central. Este frumos, liniștit, curat și confortabil și la câțiva pași de principalele atracții turistice. Se află la 5 minute de mers pe jos de metrou, stația Universitate și restaurante. Vă recomand foarte mult.
Paula, Romania , 10 februarie 2020
4 / 5 Un apartament foarte curat, modern, si utilat cu tot ce iti trebuie. Recomand!!!
Lucian, Romania , 3 martie 2020
4 / 5 Locatia a fost fantastică, am putut merge in toate locurile pe jos. Patul a fost foarte confortabil, iar apartamentul a fost foarte bine echipat, cu totul de calitate. Personalul de la birou a fost de mare ajutor, iar doamna de la curăţenie a fost foarte profesionistă (am stat 14 zile). Singurul lucru negativ: la sosire se simţea un miros de condimente asiatice, dar ni s-a explicat ca clientul anterior era asiatic si gătise; partea bună este ca datorită parfumantului de cameră, a disparut după cateva zile.
Lorena Schiveanu, Danemarca , 10 februarie 2020