apartamente regim hotelier bucuresti

email | +40(0)740 011 345

despre noi

Fondata in 1993, agentia noastra de

inchirieri apartamente in regim hotelier

s-a specializat în a oferi clilenților servicii de calitate și apartamente elegante situate NUMAI IN CENTRU, in apropiere de

Piata Universitatii

și

Centrul Istoric

.
bucătărie internațională Clienții noștri se pot aproviziona de la unul din supermarketurile din apropiere și își pot prepara micul dejun sau cina în bucătăriile complet utilate.
Spațiu și confort Apartamentele noastre dispun de sufragerii spațioase dotate cu canapea, masuța de cafea, TV LCD și birou iar dormitoarele au paturi matrimoniale.
Apartamente Calea Victoriei

Ce spun clienții noștri

5 / 5 Bookingul facut prin telefon. Apartament modern, curat. Amplasare. Priveliste. Liniste. Raport calitate pret f bun. Gazda foarte prietenoasa. Mi-a depasit asteptarile. Felicitari
Elena, Suceava, Romania , 22 mai 2019
5 / 5 Cazare foarte bună. Curăţenie exemplară. Ultracentral. Preţ foarte bun.
Silvia, Mantua, Italia (traducere), 19 ianuarie 2019
5 / 5 Locație excelentă, de fapt perfectă pentru a putea merge in centru vechi din apropiere pentru cină și acces ușor la principalele atracții din București. Am fost mulțumiți. 
Luana, Ploiesti, Romania , 16 aprilie 2019
5 / 5 Frumos decorat și are toate facilitățile necesare. Vă recomandăm acest loc!
Natasa, Rep. Moldova , 10 decembrie 2019
5 / 5 Apartament mare. Central.
Eliza, Roma, Italia (traducere), 20 decembrie 2018
5 / 5 Chiar în centrul oraşului, aproape de staţia de autobuz pentru aeroport, şi, în general, un loc minunat pentru a sta pe termen scurt.
Cornel, UK , 2 februarie 2019
5 / 5 Apartamentul este perfect pentru petrecerea catorva zile în București, fiind aproape de tot ceea ce trebuie să vedeți. In Centru Vechi ajungeți în 5 minute. De asemenea, este foarte curat și perfect mobilat. Recomand cu căldură:)
Dragos, Romania , 10 ianuarie 2019
5 / 5 Nu am gasit nimic negative in apartament. Totul conform descrierii. Aproape de orice: metrou, Centru Vechi, Piața Univesitate. Chiar si Piața Unirii e foarte aproape, cam 7 minute de mers pe jos, nu se merită luat metroul până acolo.
Neni Antonov, Ruse, Bulgaria , 28 decembrie 2018
5 / 5 Locatia a fost foarte buna, iar apartamentul a fost foarte curat si bine utilat.
Daniel Lascau, Iasi, Romania , 2 februarie 2019
5 / 5 In centru, aproape de tot. Este si parcare pe Str Academiei, in spatele Teatrului Odeon, care e chiar langa bloc. Un minimarket bine aprovizionat foarte aproape. Internet-ul rapid.
Cristiana, Satu Mare, Romania , 5 mai 2019
4 / 5 Un apartament bun in București. Am fost cu mașina și am gasit parcare aproape, pe strazile secundare. Personalul este foarte bun. Apartamentul era frumos, confortabil. Locația este perfectă pentru mersul pe jos prin centru. Centru vechi, Piaţa Universităţii si Piaţa Romană foarte aproape. O mulțime de magazine si restaurante sunt tot foarte aproape.
Cornel Dobrovschi, Bistrita-Nasaud, Romania , 12 aprilie 2019
5 / 5 Acest apartament a fost una dintre cele mai bune decizii pentru călătoria noastră în București. Elena ne-a ajutat și a răspuns la orice întrebare am avut - înainte și în timpul vizitei noastre. Întotdeauna a răspuns detaliat, oferind toate informațiile de care am avut nevoie și multe altele. Apartamentul avea tot ce aveam nevoie: de la uscător de păr la mașină de spălat. Vizitând Bucureștiul pentru prima dată, a fost perfectă poziţia în centru. Mulțumesc Elena! (Brian – am stat cu soția mea și un copil mic)
Brian Chetreanu, Boston, USA , 10 mai 2019
5 / 5 Apartamentul este foarte confortabil, linistit. Mulțumiri!
Marilena, Iasi, Romania , 11 ianuarie 2019
5 / 5 -apartamentul fiind situat in centru, intre Piata Universităţii, Piaţa Romană si Sala Palatului a fost alegerea perfectă! -etajul 1 cu lift -am fost surprins cat de linişte este tot timpul, fiind atât de central
Paul Danea, Romania , 29 martie 2019
3 / 5 Foarte curat, dotat, bine situat, confortabil, foarte cald. Pe partea negativă: pe scara blocului mirosea neplăcut in unele zile.
David, Romania , 9 septembrie 2019
4 / 5 Locatia foarte faina si apartamentul foarte bun. Din pacate nu ofera mic dejun.
Alex, Romania , 25 iunie 2019
4 / 5 Locație bună. Foarte aproape de centrul vechi, restaurante bune aproape. Apartamentul este frumos, doar să nu uitați că există o cameră de dormit și un salon, deci nu este un apartament cu 2 dormitoare. Mulțumesc pentru filtrul de cafea.
Samuel, Israel (traducere), 9 noiembrie 2019
5 / 5 Un apartament foarte placut pe care il recomandam cu placere: bine pozitionat, frumos decorat, cu toate dotarile necesare sederii, curat. Pacat ca am stat numai 2 zile. Vom reveni cu siguranta.
Carmen, Romania , 20 martie 2019
5 / 5 Apartament confortabil si bine echipat in cea mai buna locatie in Bucuresti.
George, Romania , 31 octombrie 2019
4 / 5 Am închiriat pentru 2 nopți și totul e fost foarte bine. Foarte central, liniștit si curat. Comunicare bună. Voi mai închiria. Mulțumiri!
Mirela, Ennis, Ireland , 10 decembrie 2019