apartamente regim hotelier bucuresti

email | +40(0)740 011 345

despre noi

Fondata in 1993, agentia noastra de

inchirieri apartamente in regim hotelier

s-a specializat în a oferi clilenților servicii de calitate și apartamente elegante situate NUMAI IN CENTRU, in apropiere de

Piata Universitatii

și

Centrul Istoric

.
bucătărie internațională Clienții noștri se pot aproviziona de la unul din supermarketurile din apropiere și își pot prepara micul dejun sau cina în bucătăriile complet utilate.
Spațiu și confort Apartamentele noastre dispun de sufragerii spațioase dotate cu canapea, masuța de cafea, TV LCD și birou iar dormitoarele au paturi matrimoniale.
Apartamente Calea Victoriei

Ce spun clienții noștri

5 / 5 Apartamentul a fost într-o locație excelentă, într-adevăr aproape de centrul vechi, si la doar trei minute de mers pe jos de metrou. Apartamentul a fost perfect, foarte frumos decorat și impecabil, am doar lucruri bune de spus. Chiar dacă intrarea e din bulevard, în apartament e liniște, pentru că ferestrele dau spre curtea interioară. Baia era cu adevărat curată. Elena a fost disponibilă tot timpul. Vă recomand foarte mult!
Liviu, Londra, UK , 29 martie 2018
5 / 5 Totul a fost perfect. management excelent. Multumesc pentru ospitalitate.
Any, Drogheda, Irlanda (traducere), 15 aprilie 2018
5 / 5 Acest apartament a fost una dintre cele mai bune decizii pentru călătoria noastră în București. Elena ne-a ajutat și a răspuns la orice întrebare am avut - înainte și în timpul vizitei noastre. Întotdeauna a răspuns detaliat, oferind toate informațiile de care am avut nevoie și multe altele. Apartamentul avea tot ce aveam nevoie: de la uscător de păr la mașină de spălat. Vizitând Bucureștiul pentru prima dată, a fost perfectă poziţia în centru. Mulțumesc Elena! (Brian – am stat cu soția mea și un copil mic)
Brian Chetreanu, Boston, USA , 10 mai 2018
5 / 5 Apartament situat central. Este frumos, liniștit, curat și confortabil și la câțiva pași de principalele atracții turistice. Se află la 5 minute de mers pe jos de metrou, stația Universitate și restaurante. Vă recomand foarte mult.
Paula, Romania , 10 februarie 2018
4 / 5 Un apartament bun in București. Am fost cu mașina și am gasit parcare aproape, pe strazile secundare. Personalul este foarte bun. Apartamentul era frumos, confortabil. Locația este perfectă pentru mersul pe jos prin centru. Centru vechi, Piaţa Universităţii si Piaţa Romană foarte aproape. O mulțime de magazine si restaurante sunt tot foarte aproape.
Cornel Dobrovschi, Bistrita-Nasaud, Romania , 12 aprilie 2018
5 / 5 Apartament plăcut, exact ca in poze. Este renovat și perfect pentru un cuplu sau 2 persoane care doresc o locație convenabilă în Centru Vechi. Elena a fost foarte punctuală și ne-a întâmpinat la timp, pentru check-in.
Marcus, Iasi, Romania , 25 martie 2018
4 / 5 O experiență foarte bună, începând cu transferul de la aeroport, un personal foarte profesionist și amabil, garsoniera foarte confortabilă. A fost foarte plăcut să stau aici aici și întotdeauna voi folosi aceasta firmă.
Agnes Cotruta, Agrigento, Italia , 5 noiembrie 2017
5 / 5 Excelent, as mai sta din nou! Foarte stilat și confortabil.
Tudor, Portsmouth, UK , 25 iulie 2018
5 / 5 Garsoniera in regim hotelier este frumoasă, calmă și confortabilă, am dormit excelent. Este foarte aproape de centrul istoric din București. Recomand "Paul" – o patiserie/bistro frantuzesc, foarte aproape de garsoniera, care are croisante foarte bune. Personal foarte amabil.
Virginia, Cluj, Romania , 20 februarie 2018
5 / 5 Apartament elegant și curat, foarte spațios într-o zonă convenabilă. Elena a răspuns prompt la toate întrebările noastre! Avem de asemenea o mașină și am putut găsi parcare gratuită pe stradă chiar în fața apartamentului. De asemenea, este foarte aproape de cenrtu vechi a orașului, care e foarte bun pentru plimbări și restaurante.
Cristina, Romania , 20 martie 2018
5 / 5 Totul a fost bine! Curat, central, dar nu zgomotos, modern, are tot ce e necesar, chiar şi o maşină de spălat, iar aerul condiţionat raceşte bine! Sejur minunat în centrul Bucureştiului, chiar lângă staţia de metrou de la Universitate. Singura sugetie: nişte boluri pentru cereale in bucătărie.
Adriana, Toronto, Canada , 20 august 2018
4 / 5 Situat pe o străduţă linistită, in centrul Bucurestiului. Apartament drăguţ, cu un pat foarte bun. Recomand Buresbista - restaurant bun chiar în apropiere. Nu poţi cere mai mult!
Veronika, Montreal, Canada (traducere), 15 aprilie 2018
5 / 5 Sedere foarte plăcută. Bucătăria mică, dar complet echipată. Foarte bun "walk-in closet" în dormitor.
Lucia, Vancouver, Canada , 20 ianuarie 2018
5 / 5 Totul a fost minunat. Mulțumiri. Apartament situat în centrul orașului, chiar vizavi de Spitalul Coltea, lângă Centru Vechi. Totul foarte curat și luminos. Schema de culori era foarte frumoasă și armonioasă. Bucătăria are toate lucrurile necesare cum ar fi cuptorul cu microunde, aragaz & cuptor, mașina de spălt, cană electrică, etc. Noaptea nu se aude nici un zgomot. Vedere foarte, foarte frumoasă de pe balcon.
Stanca, Randers, Danemarca (traducere), 20 aprilie 2018
5 / 5 Locatia a fost foarte buna, iar apartamentul a fost foarte curat si bine utilat.
Daniel Lascau, Iasi, Romania , 2 februarie 2018
5 / 5 Cazare foarte bună. Curăţenie exemplară. Ultracentral. Preţ foarte bun.
Silvia, Mantua, Italia (traducere), 19 ianuarie 2018
5 / 5 Apartament mare. Central.
Eliza, Roma, Italia (traducere), 20 decembrie 2017
1 / 5 Elena este o gazdă minunată. A răspuns repede și ne-a ajutat cu fiecare detaliu. Apartamentul este super, arata mult mai bine in realitate decât în poze. În mod definitiv voi mai sta aici dacă apartamentul va fi liber când voi mai avea nevoie.
Doru, San Remo, Italia , 25 august 2018
5 / 5 Apartament elegant și curat, locație perfectă, ușor accesibil, complet echipat. Total recomandat!
Petru Pavel, Arad, Romania , 22 februarie 2018
5 / 5 servicii bune. camera curata si mare, bucataria foarte utila si bine utilata.locatia a fost excelenta. aproape de centru vechi și centru. o singura plangere: pe rafturile dresing-ului din camera era praf. sigur mă voi întoarce din nou.
Moise Gabriel, Craiova, Romania , 16 iunie 2018