apartamente regim hotelier bucuresti

email | +40(0)740 011 345

despre noi

Fondata in 1993, agentia noastra de

inchirieri apartamente in regim hotelier

s-a specializat în a oferi clilenților servicii de calitate și apartamente elegante situate NUMAI IN CENTRU, in apropiere de

Piata Universitatii

și

Centrul Istoric

.
bucătărie internațională Clienții noștri se pot aproviziona de la unul din supermarketurile din apropiere și își pot prepara micul dejun sau cina în bucătăriile complet utilate.
Spațiu și confort Apartamentele noastre dispun de sufragerii spațioase dotate cu canapea, masuța de cafea, TV LCD și birou iar dormitoarele au paturi matrimoniale.
Apartamente Calea Victoriei

Ce spun clienții noștri

5 / 5 Totul a fost bine! Curat, central, dar nu zgomotos, modern, are tot ce e necesar, chiar şi o maşină de spălat, iar aerul condiţionat raceşte bine! Sejur minunat în centrul Bucureştiului, chiar lângă staţia de metrou de la Universitate. Singura sugetie: nişte boluri pentru cereale in bucătărie.
Adriana, Toronto, Canada , 20 august 2019
5 / 5 Este un apartament confortabil și curat, cu dotări complete (fier de călcat, masină de spălat, microunde, etc). Acesta este situat chiar in centru, peste drum de Hotel Grand Continental, cu numeroase restaurante aproape și la doar cinci minute de metroul super-eficient și foarte ieftin. Un minimarket deschis pana tarziu e la colt. Clădirea însăși este foarte ingirjita, iar apartamentul a fost modern și foarte sigur. Deși este într-o zonă aglomerată, este foarte bine izolat fonic, e atât de plăcut și liniștit înăuntru. Check-in-ul a fost foarte rapid și Elena ne-a permis un check-out mai târziu, ceea ce a făcut ultima zi mult mai ușoară. Un loc minunat și cu siguranță l-aș rezerva din nou. Mulțumiri!
Camelia, Arad, Romania , 10 aprilie 2020
5 / 5 Totul a fost minunat:) Elena a fost extrem de amabila! Apartamentul mare şi locaţia!!!
Dorin, Brasov, Romania , 1 aprilie 2020
5 / 5 Apartament foarte frumos decorat, totul de calitate. Personal extrem de amabil. Zona este cea mai buna din Bucuresti.
Sabin, Romania , 15 ianuarie 2020
5 / 5 Un apartament foarte placut pe care il recomandam cu placere: bine pozitionat, frumos decorat, cu toate dotarile necesare sederii, curat. Pacat ca am stat numai 2 zile. Vom reveni cu siguranta.
Carmen, Romania , 20 martie 2020
4 / 5 O experiență foarte bună, începând cu transferul de la aeroport, un personal foarte profesionist și amabil, garsoniera foarte confortabilă. A fost foarte plăcut să stau aici aici și întotdeauna voi folosi aceasta firmă.
Agnes Cotruta, Agrigento, Italia , 5 noiembrie 2019
5 / 5 Locație excelentă, de fapt perfectă pentru a putea merge in centru vechi din apropiere pentru cină și acces ușor la principalele atracții din București. Am fost mulțumiți. 
Luana, Ploiesti, Romania , 16 aprilie 2019
5 / 5 Studioul este situat langa centru vechi, unde totul este ușor accesibil 24/7. Fiind atat de central, singura dată când am folosit servicii de transport a fost de la și la aeroport (deși transportul public este la 2 minute distanță). Apartamentul a fost curat și confortabil cu tot ce ai avea nevoie. Elena a fost disponibilă de fiecare data cand am sunat-o. De asemenea, ne-a cazat și a organizat transferul de la aeroport. În general, am fost foarte mulțumiți. Mulțumesc Elena!
Eliezer Pedersen, San Francisco, USA (traducere), 19 aprilie 2019
5 / 5 Sedere foarte plăcută. Bucătăria mică, dar complet echipată. Foarte bun "walk-in closet" în dormitor.
Lucia, Vancouver, Canada , 20 ianuarie 2020
5 / 5 Apartamentul a fost fără cusur și conform descrierii de pe site. Este foarte aproape de o stație de metrou și se află la câțiva pași de centru vechi, baruri și cluburi. O opțiune foarte bună de cazare. Elena a fost prietenoasă și disponibilă.
Luana, Alba, Romania , 19 februarie 2020
5 / 5 Amplasat foarte bine; luminozitate mare in apartament, dar draperii blackout excelente; şifonier amplu; foarte spaţios pentru două persoane, si bine echipat. Fierul de calcat si uscătorul de păr au fost foarte utile.
Amplasat foarte bine, Romania , 2 aprilie 2020
5 / 5 frumos, liniștit, curat și confortabil. Preferam o bucătărie separată, și nu open-space.
Roni, Palermo, Italia (traducere), 1 decembrie 2019
5 / 5 Cazare foarte bună. Curăţenie exemplară. Ultracentral. Preţ foarte bun.
Silvia, Mantua, Italia (traducere), 19 ianuarie 2020
4 / 5 Am apreciat curatenia si designul garsonierei. Nu mi-a placut lipsa unui spatiu propriu de parcare, a trebuit sa folosesc parcarea publica din fata blocului - dar s-ar patea ca asa e in Bucuresti.
Geta, Brasov, Romania , 25 octombrie 2019
5 / 5 Apartament mare. Central.
Eliza, Roma, Italia (traducere), 20 decembrie 2019
5 / 5 Folosesc aceasta firma de cativa ani pentru cazare atunci cand ma deplasez in Bucuresti. Si am deplasari dese in capitala. Si garsoniera "Spring Time 2", ca si celelalte apartamente in care am mai stat sunt conform pozelor si detaliilor, comunicare rapida si rezervare la fel de rapida. Internet-ul e tot timpul rapid si stabil (asta e punctual major pentru mine). Se elibereza factura de fiecare data si accepta si plata cu card-ul. Recomand si firmelor sa apeleze cu incredere.
Gabi, Romania , 29 martie 2020
3 / 5 Foarte curat, dotat, bine situat, confortabil, foarte cald. Pe partea negativă: pe scara blocului mirosea neplăcut in unele zile.
David, Romania , 9 septembrie 2019
5 / 5 Apartamentul a fost într-o locație excelentă, într-adevăr aproape de centrul vechi, si la doar trei minute de mers pe jos de metrou. Apartamentul a fost perfect, foarte frumos decorat și impecabil, am doar lucruri bune de spus. Chiar dacă intrarea e din bulevard, în apartament e liniște, pentru că ferestrele dau spre curtea interioară. Baia era cu adevărat curată. Elena a fost disponibilă tot timpul. Vă recomand foarte mult!
Liviu, Londra, UK , 29 martie 2020
5 / 5 Atat calitatea servicilor, cat si garsoniera foarte bine amenajata si dichisita m-au surprins in mod placut! Cu siguranta voi reveni.
Elena Gaman, Ias, Romania , 1 octombrie 2019
5 / 5 Apartamentul este foarte liniștit. Foarte aproape de centru vechi. Impecabil și plăcut.
Ion Pop, Baia Mare, Romania , 20 septembrie 2019