apartamente regim hotelier bucuresti

email | +40(0)740 011 345

despre noi

Fondata in 1993, agentia noastra de

inchirieri apartamente in regim hotelier

s-a specializat în a oferi clilenților servicii de calitate și apartamente elegante situate NUMAI IN CENTRU, in apropiere de

Piata Universitatii

și

Centrul Istoric

.
bucătărie internațională Clienții noștri se pot aproviziona de la unul din supermarketurile din apropiere și își pot prepara micul dejun sau cina în bucătăriile complet utilate.
Spațiu și confort Apartamentele noastre dispun de sufragerii spațioase dotate cu canapea, masuța de cafea, TV LCD și birou iar dormitoarele au paturi matrimoniale.
Apartamente Calea Victoriei

Ce spun clienții noștri

4 / 5 Cazare foarte bună la un preţ rezonabil.
Pavel, Romania , 8 ianuarie 2018
4 / 5 Situat pe o străduţă linistită, in centrul Bucurestiului. Apartament drăguţ, cu un pat foarte bun. Recomand Buresbista - restaurant bun chiar în apropiere. Nu poţi cere mai mult!
Veronika, Montreal, Canada (traducere), 15 aprilie 2018
5 / 5 Studioul este situat langa centru vechi, unde totul este ușor accesibil 24/7. Fiind atat de central, singura dată când am folosit servicii de transport a fost de la și la aeroport (deși transportul public este la 2 minute distanță). Apartamentul a fost curat și confortabil cu tot ce ai avea nevoie. Elena a fost disponibilă de fiecare data cand am sunat-o. De asemenea, ne-a cazat și a organizat transferul de la aeroport. În general, am fost foarte mulțumiți. Mulțumesc Elena!
Eliezer Pedersen, San Francisco, USA (traducere), 19 aprilie 2018
5 / 5 Apartament mare. Central.
Eliza, Roma, Italia (traducere), 20 decembrie 2017
4 / 5 Am închiriat pentru 2 nopți și totul e fost foarte bine. Foarte central, liniștit si curat. Comunicare bună. Voi mai închiria. Mulțumiri!
Mirela, Ennis, Ireland , 8 octombrie 2017
5 / 5 Apartament foarte frumos si foarte curat, bine pozitionat in centru, bucatarie complet echipata, baia cam mica dar suficienta. 1min până in centru vechi, 2min până la stația de metrou și 3min la stația de autobuz (pentru a lua 783 catre aeroport). A fost foarte util fierul de calcat si uscatorul de par. Singura plangere: Internet-ul nu a functionat cateva ore intr-o zi, s-ar parea ca era o problema cu furnizorul.
Dumitru, Londra, UK , 29 ianuarie 2018
5 / 5 Apartamentul este perfect pentru petrecerea catorva zile în București, fiind aproape de tot ceea ce trebuie să vedeți. In Centru Vechi ajungeți în 5 minute. De asemenea, este foarte curat și perfect mobilat. Recomand cu căldură:)
Dragos, Romania , 10 ianuarie 2018
4 / 5 locație excelentă aproape de stația de metrou și de centrul vechi, personal prietenos, garsoniera curata, liniștita și confortabila, caldura functiona afara fiind zapada.
Bogdan Bergstein, Cluj, Romania , 15 martie 2018
5 / 5 Excelent, as mai sta din nou! Foarte stilat și confortabil.
Tudor, Portsmouth, UK , 25 iulie 2017
5 / 5 Apartamentul este exact ca în poze! Totul este foarte curat şi frumos. Locaţia este prefectă, la 10 minute de mers pe jos de centrul oraşului şi la 2 minute de staţia de metrou Universităţii. Elena e foarte amabilă.Voi recomanda apartamentul cu siguranţă la prieteni si familie! Şederea noastră acolo a fost excelentă.
Doron, USA (traducere), 8 martie 2018
5 / 5 An inchiriat pentru 7 nopti si am fost foarte incantata de garsoniera, care e de preferat unei camere de hotel. Foarte spatioasa si eleganta, am apreciat foarte mult impartirea camerei, o zona de dormit, cu un pat matrimonial foarte confortabil, si o zona de zi: canapea, masuta de cafea si televizor mare. Ca si bonus: balconul mare care da spre o curte interioara cu copaci si linistea asigurata de vederea pe spate. Se ajunge foarte usor de la aeroport, cu 783 si de la Universitate se mai merge foarte putin pe jos. Locatia e superba: 2 minute pana la metrou si un minut pe jos pana in Centru Vechi. Curatenia – nimic de comentat; comunicarea prin email si telefon/WhatsApp ireprosabila.
Clara P., Timisoara, Romania , 10 august 2017
1 / 5 Elena este o gazdă minunată. A răspuns repede și ne-a ajutat cu fiecare detaliu. Apartamentul este super, arata mult mai bine in realitate decât în poze. În mod definitiv voi mai sta aici dacă apartamentul va fi liber când voi mai avea nevoie.
Doru, San Remo, Italia , 25 august 2017
5 / 5 Totul a fost minunat. Mulțumiri. Apartament situat în centrul orașului, chiar vizavi de Spitalul Coltea, lângă Centru Vechi. Totul foarte curat și luminos. Schema de culori era foarte frumoasă și armonioasă. Bucătăria are toate lucrurile necesare cum ar fi cuptorul cu microunde, aragaz & cuptor, mașina de spălt, cană electrică, etc. Noaptea nu se aude nici un zgomot. Vedere foarte, foarte frumoasă de pe balcon.
Stanca, Randers, Danemarca (traducere), 20 aprilie 2018
4 / 5 Locație bună. Foarte aproape de centrul vechi, restaurante bune aproape. Apartamentul este frumos, doar să nu uitați că există o cameră de dormit și un salon, deci nu este un apartament cu 2 dormitoare. Mulțumesc pentru filtrul de cafea.
Samuel, Israel (traducere), 9 noiembrie 2017
5 / 5 Frumos decorat și are toate facilitățile necesare. Vă recomandăm acest loc!
Natasa, Rep. Moldova , 10 decembrie 2017
5 / 5 Apartament elegant și curat, foarte spațios într-o zonă convenabilă. Elena a răspuns prompt la toate întrebările noastre! Avem de asemenea o mașină și am putut găsi parcare gratuită pe stradă chiar în fața apartamentului. De asemenea, este foarte aproape de cenrtu vechi a orașului, care e foarte bun pentru plimbări și restaurante.
Cristina, Romania , 20 martie 2018
5 / 5 Foarte curat, plăcut si frumos decorat. Multumiri Elenei pentru ca a fost disponibilă cand am avut nevoie de ajutor!
Liviu, Berlin, Germania , 1 octombrie 2017
4 / 5 Apartament foarte bun. Am găsit chiar şi un loc de parcare.
Alex, Romania , 25 martie 2018
5 / 5 Sederea mea aici a fost excelentă, apartament de lux, servicii excelente şi locaţie în centrul oraşului. Apartament minunat, saltea de bună calitate, şi foarte curat. Vă recomandăm insistent!
Manuela Adomnicai, Spania , 10 octombrie 2017
5 / 5 Este foarte elegant, situat central, aproape de magazine și baruri. Metroul este la 1 minut pe jos. Este decorat cu grijă și oferă tot confortul pe care trebuie să îl aibă un turist în București. Cu siguranță aș sta din nou!
Romulus Bernea, Romania , 29 septembrie 2017