apartamente regim hotelier bucuresti

email | +40(0)740 011 345

despre noi

Fondata in 1993, agentia noastra de

inchirieri apartamente in regim hotelier

s-a specializat în a oferi clilenților servicii de calitate și apartamente elegante situate NUMAI IN CENTRU, in apropiere de

Piata Universitatii

și

Centrul Istoric

.
bucătărie internațională Clienții noștri se pot aproviziona de la unul din supermarketurile din apropiere și își pot prepara micul dejun sau cina în bucătăriile complet utilate.
Spațiu și confort Apartamentele noastre dispun de sufragerii spațioase dotate cu canapea, masuța de cafea, TV LCD și birou iar dormitoarele au paturi matrimoniale.
Apartamente Calea Victoriei

Ce spun clienții noștri

5 / 5 Un loc curat, curat, frumos și relaxant. De asemenea, foarte bine amplasat. Ospitalitate desăvarșită. Foarte bun pentru pentru câteva zile sau câteva luni. Așteptăm cu nerăbdare să revenim în curând. Vă mulțumim!
Alexandru Stanca, Elvetia , 30 ianuarie 2019
5 / 5 Apartamentul a fost curat şi într-o locaţie bună. Imaginile de pe site sunt reale şi are multă lumină naturală, care îl face foarte primitor. :)
Gabriel, Roma, Italia , 11 aprilie 2018
4 / 5 Locație bună. Foarte aproape de centrul vechi, restaurante bune aproape. Apartamentul este frumos, doar să nu uitați că există o cameră de dormit și un salon, deci nu este un apartament cu 2 dormitoare. Mulțumesc pentru filtrul de cafea.
Samuel, Israel (traducere), 9 noiembrie 2018
5 / 5 Locatia a fost foarte buna, iar apartamentul a fost foarte curat si bine utilat.
Daniel Lascau, Iasi, Romania , 2 februarie 2019
4 / 5 Singura plângere, deși nu e vina firmei: sunt alergic si m-a deranjat odorizantul de camera - a durat cam o oră până am aerisit. In rest totul a fost perfect - ca acasă.
Mircea P, Romania , 15 septembrie 2018
5 / 5 Acest apartament a fost una dintre cele mai bune decizii pentru călătoria noastră în București. Elena ne-a ajutat și a răspuns la orice întrebare am avut - înainte și în timpul vizitei noastre. Întotdeauna a răspuns detaliat, oferind toate informațiile de care am avut nevoie și multe altele. Apartamentul avea tot ce aveam nevoie: de la uscător de păr la mașină de spălat. Vizitând Bucureștiul pentru prima dată, a fost perfectă poziţia în centru. Mulțumesc Elena! (Brian – am stat cu soția mea și un copil mic)
Brian Chetreanu, Boston, USA , 10 mai 2018
5 / 5 Totul a fost perfect. management excelent. Multumesc pentru ospitalitate.
Any, Drogheda, Irlanda (traducere), 15 aprilie 2018
4 / 5 Aproape de centrul Bucureștiului,de obiective turistice.
Laurentiu Lupulescu, Suceava, Romania , 21 octombrie 2018
5 / 5 Apartament situat central. Este frumos, liniștit, curat și confortabil și la câțiva pași de principalele atracții turistice. Se află la 5 minute de mers pe jos de metrou, stația Universitate și restaurante. Vă recomand foarte mult.
Paula, Romania , 10 februarie 2019
5 / 5 Dacă sunteți în căutare de cazare de foarte bună calitate la un preț foarte convenabil, vă recomand această firmă. Veți găsi un apartament curat și liniștit în centrul orașului, cu un personal foarte prietenos. Transportul de la aeroport poate fi rezervat în avans la un cost ok.
Diana Marin, Caltagirone, Italia , 13 februarie 2019
5 / 5 Locație bună, personal prietenos, apartament frumos în centrul orașului lângă centru vechi. Sunt multe restaurante și magazine bune în zonă, la câteva minute pe jos. In apartament totul este modern și curat. Aș mai închiria aici dacă mai vin în București si am nevoie de cazare
Laurentiu Ciocan, Suceava, România , 25 octombrie 2018
5 / 5 Tocmai m-am intors dintr-un weekend in Bucuresti si am fost foarte mulţumit de acest apartament. Poziţia este ideală - am mers la Teatrul Național și la Operă, am luat masa în Centru Vechi și am folosit metroul din apropiere. Apartamentul a fost confortabil, personalul foarte plăcut. Aș fi foarte bucuros să mai stau aici din nou. Mulțumesc.
Victor, Paris, Franța , 5 martie 2018
5 / 5 Un loc pe care il recomandam cu placere: bine pozitionat, frumos decorat, cu toate dotarile necesare sederii, curat. Vom reveni cu siguranta.
Carmen, Romania , 28 martie 2018
4 / 5 Am închiriat pentru 2 nopți și totul e fost foarte bine. Foarte central, liniștit si curat. Comunicare bună. Voi mai închiria. Mulțumiri!
Mirela, Ennis, Ireland , 8 octombrie 2018
4 / 5 Amplasare excelentă. Confortabil. Patul şi duşul au fost bune. Sufrageria putin întunecoasă. Preţ foarte bun pentru calitatea oferită. Personalul foarte amabil.
Florentina, Milano, Italia , 15 ianuarie 2019
5 / 5 Exact ca in descrierea de pe site. Foarte bine utilat, nu lipsea nimic. Apartamentul este foarte mare, cu balcon mare si vedere excelentă spre Calea Victoriei si Centru Vechi. E foarte liniștit. Preţul e foarte convenabil.
Alina, Annecy, Franta , 2 decembrie 2018
4 / 5 Apartament mare, amplasare A +. Servicii foarte bune. Doamna de la curăţenie face o treaba foarte buna. Internetul a mers foarte bine. Nu am apreciat scarile până la lift, in ziua când am sosit din cauza bagajelor. In rest, vă recomandăm foarte mult.
Dan Holon, Eilat, Israel (traducere), 2 februarie 2019
5 / 5 Apartamentul este mare, curat și într-o poziție bună, în centrul orașului.
Nicoleta, Craiova, Romania , 16 ianuarie 2019
3 / 5 Apartament foarte bun, aproape de centru istoric. Pacat ca am gasit praf pe etajera de la baie si in bucatarie era numai sare, lipsea uleiul si condimentele.
Elena Rusania, Iasi, Romania , 28 februarie 2018
4 / 5 Angajati prietenosi. Locație foarte bună. Satisfăcut de curățenie. Apartamentul foarte frumos si modern.
Tudor Stanescu, Iasi, Romania , 5 septembrie 2018