apartamente regim hotelier bucuresti

email | +40(0)740 011 345

despre noi

Fondata in 1993, agentia noastra de

inchirieri apartamente in regim hotelier

s-a specializat în a oferi clilenților servicii de calitate și apartamente elegante situate NUMAI IN CENTRU, in apropiere de

Piata Universitatii

și

Centrul Istoric

.
bucătărie internațională Clienții noștri se pot aproviziona de la unul din supermarketurile din apropiere și își pot prepara micul dejun sau cina în bucătăriile complet utilate.
Spațiu și confort Apartamentele noastre dispun de sufragerii spațioase dotate cu canapea, masuța de cafea, TV LCD și birou iar dormitoarele au paturi matrimoniale.
Apartamente Calea Victoriei

Ce spun clienții noștri

5 / 5 Excelent, as mai sta din nou! Foarte stilat și confortabil.
Tudor, Portsmouth, UK , 25 iulie 2018
3 / 5 Foarte curat, dotat, bine situat, confortabil, foarte cald. Pe partea negativă: pe scara blocului mirosea neplăcut in unele zile.
David, Romania , 9 septembrie 2018
5 / 5 Apartament excelent. Wifi-ul merge foarte bine. A meritat.
Paul, Suceava, Romania , 15 martie 2018
5 / 5 Apartament frumos cu tot ce ai nevoie. In centrul orasului. Totul a fost foarte bine.
Clarisa, Cluj, Romania , 30 noiembrie 2018
1 / 5 Elena este o gazdă minunată. A răspuns repede și ne-a ajutat cu fiecare detaliu. Apartamentul este super, arata mult mai bine in realitate decât în poze. În mod definitiv voi mai sta aici dacă apartamentul va fi liber când voi mai avea nevoie.
Doru, San Remo, Italia , 25 august 2018
5 / 5 Locație bună, personal prietenos, apartament frumos în centrul orașului lângă centru vechi. Sunt multe restaurante și magazine bune în zonă, la câteva minute pe jos. In apartament totul este modern și curat. Aș mai închiria aici dacă mai vin în București si am nevoie de cazare
Laurentiu Ciocan, Suceava, România , 25 octombrie 2018
4 / 5 Singura plângere, deși nu e vina firmei: sunt alergic si m-a deranjat odorizantul de camera - a durat cam o oră până am aerisit. In rest totul a fost perfect - ca acasă.
Mircea P, Romania , 15 septembrie 2018
5 / 5 Un loc pe care il recomandam cu placere: bine pozitionat, frumos decorat, cu toate dotarile necesare sederii, curat. Vom reveni cu siguranta.
Carmen, Romania , 28 martie 2018
5 / 5 Apartament plăcut, exact ca in poze. Este renovat și perfect pentru un cuplu sau 2 persoane care doresc o locație convenabilă în Centru Vechi. Elena a fost foarte punctuală și ne-a întâmpinat la timp, pentru check-in.
Marcus, Iasi, Romania , 25 martie 2018
5 / 5 Apartamentul era foarte frumos, cald și curat. Foarte ușor de comunicat cu Elena. Pe data viitoare!
Diana, Livorno, Romania , 20 noiembrie 2018
4 / 5 Angajati prietenosi. Locație foarte bună. Satisfăcut de curățenie. Apartamentul foarte frumos si modern.
Tudor Stanescu, Iasi, Romania , 5 septembrie 2018
5 / 5 Locatia este nemaipomenita, ca vii cu treburi in Bucuresti sau numai de placere. Metroul foarte aproape, centrul vechi la cativa pasi – chiar si seara daca ai putin timp liber, ai de unde alege un restaurant pentru cina. Am inchiriat garsoniera pentru 4 zile: totul a fost foarte bine, exceptand scurgerea de pardoseala din baie, care parea infundata; plus ca mirosea a canalizare. Am sunat la firma si a doua zi era remediata problema. Totul este de foarte bun gust in garsoniera, bucataria extrem de utila pentru o cafea/incalzit ceva la microunde.
Adumitresei C, Romania , 18 iulie 2018
5 / 5 Pentru prețul pe care l-am plătit apartamentul a fost fantastic! apartamentul în sine este foarte modern și curat. facilități moderne. bucătărie complet utilată, inclsuiv masină de spalat. pat confortabil. aerul conditionat și apa caldă nu au dat probleme. de asemenea apartamentul se află într-o locație ideală, la mai puțin de 1 minut de centru istoric si Lipscani, unde toate pub-uri / restaurante și magazinele sunt situate. există chiar un magazin non-stop la parter. Voi închiria acest apartament cand voi reveni in București.
Cornel Adomnicai, Inverness, UK , 10 iulie 2018
5 / 5 Atat calitatea servicilor, cat si garsoniera foarte bine amenajata si dichisita m-au surprins in mod placut! Cu siguranta voi reveni.
Elena Gaman, Ias, Romania , 1 octombrie 2018
5 / 5 Folosesc aceasta firma de cativa ani pentru cazare atunci cand ma deplasez in Bucuresti. Si am deplasari dese in capitala. Si garsoniera "Spring Time 2", ca si celelalte apartamente in care am mai stat sunt conform pozelor si detaliilor, comunicare rapida si rezervare la fel de rapida. Internet-ul e tot timpul rapid si stabil (asta e punctual major pentru mine). Se elibereza factura de fiecare data si accepta si plata cu card-ul. Recomand si firmelor sa apeleze cu incredere.
Gabi, Romania , 29 martie 2018
5 / 5 Apartamentul este foarte frumos si curat. Are toate facilităţile pentru o familie. Este perfect pentru o familie sau un mic grup de prieteni… Locatia este extraordinara. Cinci minute distanţă de centrul vechi şi la distanţă de mers pe jos de orice. Proprietara este dragută, comunicarea a fost foarte şi clară. Recomand cu căldură acest apartament.
Daniel Pavel, Satu-Mare, Romania , 10 octombrie 2018
5 / 5 Poziție excelentă in centru, aproape de metrou si centru vechi! Apartamentul foarte curat si linistit, patul confortabil și serviciul de curățenie foarte bun. Foarte bun raport calitate/pret.
Loredana, Romania , 27 septembrie 2018
4 / 5 Un apartament mare in centrul orașului, chiar la cativa pasi de Hotel Radisson, la 2 minute de mers pe jos fitness și SPA (World Class), la 5 minute de la centru vechi, 2 pasi pana la minimarket Mega Image si o cafenea. Confortabil, nezgomotos, curat, bucătărie moderna, mașină de spălat. Clădire cu lift modern. WiFi rapid. Mi-a plăcut si recomand.
Ioana, Barcelona, Spania , 10 aprilie 2018
4 / 5 Un apartament foarte curat, modern, si utilat cu tot ce iti trebuie. Recomand!!!
Lucian, Romania , 3 martie 2018
4 / 5 Apa nu a avut presiune la dus intr-o zi , erau numai doua furculite la bucatarie si lipseau si canile, dar per total bine.
Dumitrescu Virgil, Napoli, Italia , 29 noiembrie 2018