apartamente regim hotelier bucuresti

email | +40(0)740 011 345

despre noi

Fondata in 1993, agentia noastra de

inchirieri apartamente in regim hotelier

s-a specializat în a oferi clilenților servicii de calitate și apartamente elegante situate NUMAI IN CENTRU, in apropiere de

Piata Universitatii

și

Centrul Istoric

.
bucătărie internațională Clienții noștri se pot aproviziona de la unul din supermarketurile din apropiere și își pot prepara micul dejun sau cina în bucătăriile complet utilate.
Spațiu și confort Apartamentele noastre dispun de sufragerii spațioase dotate cu canapea, masuța de cafea, TV LCD și birou iar dormitoarele au paturi matrimoniale.
Apartamente Calea Victoriei

Ce spun clienții noștri

5 / 5 frumos, liniștit, curat și confortabil. Preferam o bucătărie separată, și nu open-space.
Roni, Palermo, Italia (traducere), 1 decembrie 2019
4 / 5 Cazare foarte bună la un preţ rezonabil.
Pavel, Romania , 8 ianuarie 2020
5 / 5 Frumos decorat și are toate facilitățile necesare. Vă recomandăm acest loc!
Natasa, Rep. Moldova , 10 decembrie 2019
5 / 5 Apartament foarte frumos si foarte curat, bine pozitionat in centru, bucatarie complet echipata, baia cam mica dar suficienta. 1min până in centru vechi, 2min până la stația de metrou și 3min la stația de autobuz (pentru a lua 783 catre aeroport). A fost foarte util fierul de calcat si uscatorul de par. Singura plangere: Internet-ul nu a functionat cateva ore intr-o zi, s-ar parea ca era o problema cu furnizorul.
Dumitru, Londra, UK , 29 ianuarie 2020
5 / 5 Apartament central. Mi-a placut foarte mult cum este decorat. Multa lumina. Un loc cu energie pozitiva. :)
Catalin, Suedia , 15 ianuarie 2020
5 / 5 Foarte curat, plăcut si frumos decorat. Multumiri Elenei pentru ca a fost disponibilă cand am avut nevoie de ajutor!
Liviu, Berlin, Germania , 1 aprilie 2019
5 / 5 Garsoniera in regim hotelier este frumoasă, calmă și confortabilă, am dormit excelent. Este foarte aproape de centrul istoric din București. Recomand "Paul" – o patiserie/bistro frantuzesc, foarte aproape de garsoniera, care are croisante foarte bune. Personal foarte amabil.
Virginia, Cluj, Romania , 20 februarie 2020
3 / 5 Partea negativa: nu prea ai unde lasa masina. O strada destul de aglomerata, cu 4 locuri de parcare in fata. Partea pozitiva: mi-a plăcut comunicarea cu doamna care manageriaza aceasta proprietate. Apartamentul si curatenia au fost ok.
Mihai, Satu Mare, Romania , 6 iulie 2019
4 / 5 locație excelentă aproape de stația de metrou și de centrul vechi, personal prietenos, garsoniera curata, liniștita și confortabila, caldura functiona afara fiind zapada.
Bogdan Bergstein, Cluj, Romania , 15 martie 2019
5 / 5 Apartament frumos cu tot ce ai nevoie. In centrul orasului. Totul a fost foarte bine.
Clarisa, Cluj, Romania , 25 decembrie 2019
5 / 5 Mi-au placut dimensiunile apartamentului, living-ul are tot ce ar fi nevoie: birou, o mica zona de dining, si zona de zi. Bucataria foarte mare si bine dotata. Foarte liniste in tot apartamentul, avand vederea catre curtea interioara. Cnetru vechi e la cativa pasi. Recomad. Si recomand si restaurantul "La placinte", chiar in fata blocului.
Tiberiu Pantea, Liverpool, UK , 12 decembrie 2019
5 / 5 Tocmai m-am intors dintr-un weekend in Bucuresti si am fost foarte mulţumit de acest apartament. Poziţia este ideală - am mers la Teatrul Național și la Operă, am luat masa în Centru Vechi și am folosit metroul din apropiere. Apartamentul a fost confortabil, personalul foarte plăcut. Aș fi foarte bucuros să mai stau aici din nou. Mulțumesc.
Victor, Paris, Franța , 5 martie 2019
5 / 5 Bookingul facut prin telefon. Apartament modern, curat. Amplasare. Priveliste. Liniste. Raport calitate pret f bun. Gazda foarte prietenoasa. Mi-a depasit asteptarile. Felicitari
Elena, Suceava, Romania , 22 mai 2019
5 / 5 Apartament excelent. Wifi-ul merge foarte bine. A meritat.
Paul, Suceava, Romania , 15 martie 2019
5 / 5 Apartamentul este exact ca în poze! Totul este foarte curat şi frumos. Locaţia este prefectă, la 10 minute de mers pe jos de centrul oraşului şi la 2 minute de staţia de metrou Universităţii. Elena e foarte amabilă.Voi recomanda apartamentul cu siguranţă la prieteni si familie! Şederea noastră acolo a fost excelentă.
Doron, USA (traducere), 8 martie 2019
4 / 5 Locatia a fost fantastică, am putut merge in toate locurile pe jos. Patul a fost foarte confortabil, iar apartamentul a fost foarte bine echipat, cu totul de calitate. Personalul de la birou a fost de mare ajutor, iar doamna de la curăţenie a fost foarte profesionistă (am stat 14 zile). Singurul lucru negativ: la sosire se simţea un miros de condimente asiatice, dar ni s-a explicat ca clientul anterior era asiatic si gătise; partea bună este ca datorită parfumantului de cameră, a disparut după cateva zile.
Lorena Schiveanu, Danemarca , 10 februarie 2020
5 / 5 WiFi-ul nu funcționa cand am ajuns, dar s-a remediat problema intr-o ora. De fapt, nici nu a fost o problemă. Locație excelentă, apartament confortabil, ușor de găsit pentru a obține cheia. Răspunsuri rapide de la personalul firmei:) Vedere frumoasă la oraș de la balcon.
Azriel Benowitz, Haifa, Israel (traducere), 20 martie 2019
4 / 5 Un apartament foarte curat, modern, si utilat cu tot ce iti trebuie. Recomand!!!
Lucian, Romania , 3 martie 2019
3 / 5 Locatie foarte buna, exact langa Hotelul Intercontinental, la care are si vedere garsoniera. Curatenie este ok. Garsoneira are tot ce ii trebuie. Niste papuci de unica folosinta la baie ar fi de recomandat, precum si o sticla de apa plata in frigider, ca sa poti face o cafea fara sa te duci la magazin sa cumperi apa.
Ioana, Viena, Austria , 10 februarie 2020
5 / 5 Apartamentul este foarte liniștit. Foarte aproape de centru vechi. Impecabil și plăcut.
Ion Pop, Baia Mare, Romania , 20 septembrie 2019