apartamente regim hotelier bucuresti

apartamente regim hotelier bucuresti

email | +40(0)740 011 345 |
Home Apartamente Regim Hotelier Garsoniera Academiei 2

Garsoniera Regim Hotelier Academiei 2

Capacitate Harta 4.7/5 Excelent
58 28 42 /zi
Balcon
Acces persoane cu handicap
Baie proprie
Cablu TV
Cană electrică
Cuptor cu microunde
Draperii
Ferestre termopan
Fier si masă de călcat
Filtru de cafea
Frigider si congelator
Incălzire
Interfon
LED TV 39'
Lenjerie pat & prosoape 100% bumbac
Lift
Menaj 1 data pe saptamana (schimbare prosoape/lenjerie)
Metrou în apropiere
Prăjitor de pâine
Restaurante și baruri la câțiva pași
Supermarket
Uscător de par
Veselă / tacâmuri și ustensile
Zonă de luat masa
aragaz
Aer condiționat
Bucătărie utilată
Servicii Curățenie
Wi-Fi gratuit
Birou
Seif - la cerere (cost suplimentar)

Ce spun oaspeții noștri

5 / 5 Garsoniera in regim hotelier este frumoasă, calmă și confortabilă, am dormit excelent. Este foarte aproape de centrul istoric din București. Recomand "Paul" – o patiserie/bistro frantuzesc, foarte aproape de garsoniera, care are croisante foarte bune. Personal foarte amabil.
Virginia, Cluj, Romania , 20 februarie 2024
5 / 5 servicii bune. camera curata si mare, bucataria foarte utila si bine utilata.locatia a fost excelenta. aproape de centru vechi și centru. o singura plangere: pe rafturile dresing-ului din camera era praf. sigur mă voi întoarce din nou.
Moise Gabriel, Craiova, Romania , 16 iunie 2023
5 / 5 Locatia este nemaipomenita, ca vii cu treburi in Bucuresti sau numai de placere. Metroul foarte aproape, centrul vechi la cativa pasi – chiar si seara daca ai putin timp liber, ai de unde alege un restaurant pentru cina. Am inchiriat garsoniera pentru 4 zile: totul a fost foarte bine, exceptand scurgerea de pardoseala din baie, care parea infundata; plus ca mirosea a canalizare. Am sunat la firma si a doua zi era remediata problema. Totul este de foarte bun gust in garsoniera, bucataria extrem de utila pentru o cafea/incalzit ceva la microunde.
Adumitresei C, Romania , 18 iulie 2023
5 / 5 Excelent, as mai sta din nou! Foarte stilat și confortabil.
Tudor, Portsmouth, UK , 25 iulie 2023
5 / 5 An inchiriat pentru 7 nopti si am fost foarte incantata de garsoniera, care e de preferat unei camere de hotel. Foarte spatioasa si eleganta, am apreciat foarte mult impartirea camerei, o zona de dormit, cu un pat matrimonial foarte confortabil, si o zona de zi: canapea, masuta de cafea si televizor mare. Ca si bonus: balconul mare care da spre o curte interioara cu copaci si linistea asigurata de vederea pe spate. Se ajunge foarte usor de la aeroport, cu 783 si de la Universitate se mai merge foarte putin pe jos. Locatia e superba: 2 minute pana la metrou si un minut pe jos pana in Centru Vechi. Curatenia – nimic de comentat; comunicarea prin email si telefon/WhatsApp ireprosabila.
Clara P., Timisoara, Romania , 10 august 2023
5 / 5 Atat calitatea servicilor, cat si garsoniera foarte bine amenajata si dichisita m-au surprins in mod placut! Cu siguranta voi reveni.
Elena Gaman, Ias, Romania , 1 octombrie 2023
4 / 5 O experiență foarte bună, începând cu transferul de la aeroport, un personal foarte profesionist și amabil, garsoniera foarte confortabilă. A fost foarte plăcut să stau aici aici și întotdeauna voi folosi aceasta firmă.
Agnes Cotruta, Agrigento, Italia , 5 noiembrie 2023
4 / 5 Apa nu a avut presiune la dus intr-o zi , erau numai doua furculite la bucatarie si lipseau si canile, dar per total bine.
Dumitrescu Virgil, Napoli, Italia , 29 noiembrie 2023